Category: DEFAULT

 1. Keramar Reply
  Mar 31,  · “Por po ashtu, ky leksion vlen edhe për udhëheqësit e opozitës zyrtare, të cilët nuk kanë asnjë meritë në reagimin e popullit të revoltuar atje, për të .
 2. Yozshulmaran Reply
  Vaji i farave të zeza mund të konsiderohet si versioni më i mirë i uthullës së mollës. Së fundmi është promovuar shumë nga ekspertë të shëndetit dhe fitnesit, duke e cilësuar si mrekullibërës në rënien në peshë. Edhe pse vajrat nuk janë substanca e parë që të vjen ndërmend kur mendon për rënien në peshë, .
 3. Tojagul Reply
  Jun 04,  · Secila dietë dhe mënyrë e humbjes në peshë nënkupton konsumimin e sasisë së mjaftueshme të ujit, që është dy litra, tetë gota. Ja sa sasi të ujit në ditë duhet të pini në mënyrë që të humbni në peshë, në krahasim me peshën tuaj trupore. – Keni 60 kg, çdo ditë duhet të pini 2 [ ].
 4. Garg Reply
  A mundet një njeri me peshë të vogël të pijë aq ujë sa një tjetër njeri me peshë tri herë më të madhe? Përfundimisht jo! Një gabim që njerëzit bëjnë është kur përdorin lëngjet e tjera në vend të ujit. Të marrësh më pak ujë nga sasia e rekomanduar për trupin tuaj nuk është aspak [ ].
 5. Kagall Reply
  Për ti bluar, mjafton një investim I vogël në një bluarëse elektrike erëzash (që fatmirësisht mund të gjendet lehtë dhe me disa nivele çmimi në dyqanet e elektroshtëpiakeve) ose havan dhe në këtë mënyrë do të keni erëza të freskëta në çdo moment.
 6. Targ Reply
  Nëse do të kishit një dëshirë dhe do t’ja u plotësonin, çfarë do të ishte? Pasuri pa kufi? Paqe në botë? E dimë të gjithë që këto janë paksa të pamundura, por ajo që mund të dëshironi dhe ne ja u zgjidhim është një lëng magjik i cili teksa ju flini ju ndihmon në tretjen e dhjamit në pjesën e barkut.
 7. Vurr Reply
  Cast: Stefania Rocca, Fabio Volo, Gennaro Nunziante, Mino Manni, Maurizio Scattorin, Sara D'Amario, Claudio Ridolfo, Paola Bechis Tommaso e Stefania sono una coppia felice e affiatata. Sono sposati ed hanno un bel bambino, Andrea. Circondati dagli amorevoli consigli dei genitori e degli amici vivono serenamente la loro bella storia d'amore.
 8. Nigul Reply
  Nov 10,  · Është sekreti më i njohur nga të gjithë. Uji na bën shumë mirë. Trupi ynë ka nevojë për ujë që të mbijetojë. E vërteta është që njeriu mund të rezistojë më gjatë pa bukë se sa pa ujë. Pa këtë të fundit, trupi ynë do të thahej dhe nuk do të ishte në gjendje të.